Bij Respire staat de patiënt centraal. Een comfortabele omgeving, de nieuwste technologie en innovatieve procedures zijn hierbij van uiterst belang.

Mondgezondheid is onze passie. Door middel van integratieve tandheelkunde zorgen wij dat de gezondheid van het hele lichaam baat heeft bij onze behandelingen.

Integratieve tandheelkunde

Mondgezondheid is sterk gerelateerd aan de gezondheid van het hele lichaam. Er is nood aan innovatieve procedures die het verband leggen tussen verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg om zo mensen te helpen om comfortabel te leven.

Respire is gespecialiseerd in preventieve tandheelkunde, slaaptandheelkunde, orthodontie, parodontologie, ademhalingstherapie, myofunctionele therapie, borstvoeding en voedingsadvies.

Wij maken gebruik van innovatieve methodes en state-of-the-art technologie om te voldoen aan de noden van onze patiënten met het best mogelijke resultaat. Op deze manier kunnen wij oplossingen bieden voor alle leeftijdscategorieën gaande van pasgeboren baby’s tot de meer ervaren personen onder ons.

Bij Respire geloven wij dat een patiëntgeoriënteerde focus enkel mogelijk kan gemaakt worden door een aangename werkomgeving. Daarom investeren wij continu in onze mensen en technologie om een goed getraind team en een positieve mindset te garanderen.

Technologie, kennis, expertise met een geïntegreerde visie zijn van uiterst belang.

Onze leidende principes.

  • Samenwerking met de patiënt
  • Geïntegreerde gezondheidszorg
  • Een aangename werkomgeving
  • Duurzaam ondernemen
  • Investeren in mensen en technologie

Tarieven.

Wij zijn een niet-geconventioneerde praktijk waar kwaliteit primeert. Om onze patiënten een zo goed mogelijk resultaat te garanderen investeren wij constant in technologie en bijscholing. Omdat elke patiënt anders is zijn vele van onze behandelplannen op maat gemaakt. Tarieven kunnen variëren naargelang de duur van de behandeling of ernst van de situatie.