Gezondheidsproblemen ontwikkelen zich meestal over de jaren heen, en zijn dus ook zelden opgelost door één behandeling. Daarom is het vaak nodig om verschillende behandelingen te combineren en multidisciplinair te werk te gaan.

Onze integratieve visie vertaalt zich daarom in een ruim aanbod aan behandelingen. Een deel van deze behandelingen zijn in rechtstreeks samenwerkingsverband met externe partners om maximaal resultaat te kunnen bereiken.

Introductie foto Parodontologie

Paradontale reiniging.

In sommige omstandigheden kunnen bacteriën ook onder de tandvleesranden terechtkomen en ontsteking van het tandvlees en paradontaal weefsel veroorzaken. Dit kan resulteren in parodontitis wat een “stille” bacteriële infectie is en het bot rond de tanden aantast. Vaak merkt men langdurig niets van deze infectie en...

Maak een afspraakMeer info
Introductie foto Parodontologie

Gingivectomie.

Gingivectomie is het verwijderen van tandvlees. Dit gebeurt bij ons door middel van een laser. Dit kan nodig zijn als parodontitis reeds in een vergevorderde fase zit waarbij aangetast weefsel moet verwijderd worden (zie paradontale reiniging).

Maak een afspraakMeer info
Introductie foto Parodontologie

Depigmentatie van tandvlees .

Sommige mensen kunnen gepigmenteerd tandvlees hebben. Deze donkere vlekken op het tandvlees kunnen zorgen voor een onzeker gevoel of schaamte bij het lachen. Hoewel deze pigmentvlekken geen invloed hebben op de gezondheid kiezen sommige mensen er toch voor deze te laten verwijderen vanuit esthetisch opzicht. Dit...

Maak een afspraakMeer info